jueves, 13 de agosto de 2009

L'encantadora de Florència


No vos ha passat mai que llegiu un llibre només perquè ja l'heu començat, però que en algun moment vàreu perdre el fil i no l'heu conseguit trobar de nou, i que el que conta no us atreu en absolut?. Això és el m'ha passat amb L'encantadora de Florència. Vaig començar amb ganes i força, però vaig perdre l'interès i no el vaig aconseguí recuperar. És allò de està ben escrit, les descripcions són molt bones, aconsegueix recrear una època i uns ambients, però ... no basta, el llibre no em va enganxar amb absolut,la història em va parèixer avorrida i fins i tot els protagonistes em semblaven antipàtics. Una pena perquè en tenia moltes ganes. No us ho puc recomenar, però de totes maneres un extracte de l'argument per aquells que ho vulguin llegir:

Un enigmàtic viatger alt i ros que es fa dir Mogor dell’Amore travessa el món amb l’objectiu de revelar un poderós secret sobre el qual pesa una maledicció: només hi ha un home que el pot escoltar i continuar viu, i aquest no és altre que el Gran Mogol, l’emperador Akbar. La bruixeria li servirà per introduir-se a la cort i explicar al governant més gran de la terra la història de la princesa Qara Köz, Ulls Negres, una dona tan bella que desterrava el que els homes fins aleshores havien considerat bell a les files de la vulgaritat més mediocre. Una dona, també, capaç d’hipnotitzar l’esplendorosa ciutat de Florència i d’enamorar l’emperador a través del temps i de l’espai.

Amb el descobriment del secret, el lector quedarà seduït per la història d’amor i ambició d’una dona que vol controlar el seu destí en un món d’homes. Una narració increïble que posarà en contacte dos mons tan distants com l’esplendorosa capital mogol i la sensual Florència dels Mèdici, que resulten estranyament semblants.

http://http//www.casadellibro.com/libro-l-encantadora-de-florencia/2900001303634



No hay comentarios: