sábado, 12 de julio de 2014

El pelegrinatge insòlit de Harold Fry


Traducció d'Imma Estany 
320 pàgines

Harold Fry està en la seixantena quan rep una carta d'una antiga companya de feina. Ella li explica que s'està morint de càncer. Harold li escriu una breu nota i es dirigeix cap a la bústia més propera per enviar la carta, però decideix caminar una mica més, cap a la següent bústia, després a la segúent, fins que decideix que anirà a veure-la, atrevesant tot el país a peu, del sud al nord de Gran Bretanya, amb la idea de que si hi arriba caminant li salvarà la vida.  
Harold amaga un passat dolorós i el viatge a peu li servirà per enfrontar-se a tots els seus records, a la felicitat perduda, a un fill distant i a un matrimoni sense amor.
Pel camí es trobarà amb gent de tot tipus, però gent bona al cap i a la fi, que entendrà el seu objectiu i l'ajudarà. 
Es tracta d'un pelegrinatge cap a l'interior d'ell mateix que li permetrà entendre quan es va fer malbé la seva vida.
Una novel·la intimista, calmada i que deixa bon regust. 


2 comentarios:

caterina dijo...

Si no és un gran drama (no estic per a drames) tard o d'hora llegiré la novel·la. A una llibreria ja me va cridar l'atenció. M'interessa la futura ressenya de la lectura amb la que estàs ara. He dubtat més d'un pic si comprar-la o no :)

Aineta dijo...

Caterina, no, no és un drama, crec que és una història reconfortant, de passar comptes pendents amb el passat. Respecte a la d'En Salter, pròximament.