miércoles, 11 de enero de 2012

Londres

Londres
Virginia Woolf
88 pàgines
Traducció d'Eduard Castanyo


Qui es disposi a llegir aquest recull d’articles escrits per Virginia Woolf per la revista Good Housekeeping a principis dels anys 30, ha d’estar preparat per un exercici de nostàlgia, nostàlgia que l’envairà i li provocarà un desig de tornar a la capital británica, si ja la coneix o de dirigir-s'hi sinó l'ha visitada.

De la contraportada:
"Anar a prendre el tradicional te amb pastes a casa d’una dama londinenca, tafanejar pels magatzems dels molls del Tàmesi, perdre’s en la marea humana d’Orford Street o entrar a la casa dels grans homes als barris més exclusius de Londres és, sens dubte, tota una experiència, però fer-ho en companyia de Virginia Woolf, l’escriptora que va ser l’ànima del grup de Bloomsbury, és, senzillament, un luxe sense comparació possible."


5 comentarios:

Anónimo dijo...

He estat a Londres en dues ocasions, però no he tingut l'oportunitat de fer algunes de les coses que expliques.

I si, m'encantaria fer-les de la mà de la Virginia Woolf.

Anónimo dijo...

Com pot ser que una londòfila militant i lectora aficionada com jo no coneixés aquesta petita joia? L'acab d'apuntar a la llista de lectures pendents, en versió original, és clar... El problema és que, com bé dius, la passa següent serà comprar un billet per revisitar la ciutat!

Anónimo dijo...

Com pot ser que una londòfila militant i lectora habitual com jo no coneixès aquesta petita joia? Ja l'he apuntat a la llista de lectures pendents, en versió original, of course... El problema és que, com bé dius, la passa següent serà comprar un billet per revisitar la ciutat. Els que em coneixen saben que em basta ben poc. Gràcies per compartir les teves lectures.

caterina dijo...

Creu-te que no he llegit res d'aquesta autora encara! "Londres" m'han dit que agrada especialment si has visitat la ciutat. De moment no és el meu cas...

s de simón dijo...

Té bona pinta! Me l'apunto a la llarga llista de llibres pendents.
G de "gandula"